Varietats
La barra marca la disponibilitat
Fuji
25.0
La poma Fuji presenta un color vermell rosat que pot anar des de clar a més fosc sobre un to de fons groc verdós. Contenen entre un 9 i un 11% de sucres per pes i tenen una carn densa més dolça i cruixent que les de moltes altres varietats de poma, cosa que les fa popular entre consumidors de tot el món. Aquesta varietat de pomes també tenen una data de caducitat molt llarga respecte a altres pomes, fins i tot sense refrigeració. Quan es refrigeren, poden romandre fresques fins a 5 o 6 mesos.
Golden
150.0
Les pomes d’aquesta varietat són de color groc, es conserven bé i es consideren una qualitat gustativa alta. Tenen extraordinàries propietats dietètiques gràcies als fitoquímics que contenen. La poma Golden és una de les fruites més completes que hi ha i està composta en un 85% daigua amb un alt valor hidratant, també conté gran quantitat de sals minerals i les principals vitamines són A,B i C.
Molt rica en fibra, ajuda el sistema digestiu a netejar-se. El calibre oscil·la entre els 6 i els 9 mm. Els sabors són més o menys àcids o dolços depenent de la varietat, i la polpa pot ser sucosa o lleugerament farinosa.